Održane info sesije povodom drugog poziva za dostavljanje predloga projekata u okviru IPA programa prekogranične saradnje Srbija – Crna Gora

7. oktobar 2019,

Ministarstvo finansija Vlade Republike Srbije, u saradnji sa Operativnim strukturama Programa, uz tehničku podršku Zajedničkog tehničkog sekretarijata, povodom objave drugog poziva za dostavljanje predloga projekata u okviru IPA programa prekogranične saradnje Srbija – Crna Gora 2014-2020, organizovalo je Forum za podsticanje projektnih partnerstava i informativne sesije u Priboju i Sjenici.
Događajima je prisustvovao veliki broj zainteresovanih predstavnika različitih institucija i organizacija, koji su imali mogućnost da se detaljnije informišu o pravilima poziva i podnošenju predloga projekata.
U Priboju je nakon informativne sesije usledio Forum za traženje partnera. Tom prilikom učesnicima predstavljena je ideja o prekograničnom partnerstvu. Prisutni su imali priliku da prezentuju svoju projektnu ideju ostalim učesnicima nakog čega su zainteresovani imali priliku za bilateralne sastanke.


Više informacija o događajima I pozivu na https://cbcsrb-mne.org/sr/category/vesti/ i http://www.cfcu.gov.rs/tender.php?id=597